Background Image

Draadloze speakers

Home  /  Draadloze speakers

Draadloze speakers online bestellen

Welkom bij de online beeld- en geluidsspecialist! In onze webshop bestelt u alles wat u nodig heeft om thuis te genieten van uitstekende kwaliteit. Wij bieden niet alleen LED televisies, versterkers en streaming audio aan, ook vindt u bij ons diverse draadloze speakers. Wij bieden enkel topmerken aan om er zeker van te zijn dat onze klanten hoge kwaliteit in handen hebben. U kunt hierbij denken aan de volgende merken:

  • Sonos
  • Focal
  • KEF
  • Loewe
  • Yamaha

Doe inspiratie op in onze luisterruimtes

De draadloze speakers zijn zeer populair en dat is natuurlijk niet voor niks. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Wireless speakers van Sonos? Deze kleine, krachtige systemen kunt u in iedere kamer van uw woning plaatsen. Tevens zijn de speakers goed te combineren met andere producten, zoals de Playbar. Natuurlijk bent u van harte welkom bij iEar in Tilburg om zelf de uitstekende kwaliteit te ervaren. Wij beschikken over mooie luisterruimtes die zijn ingericht als een woonkamer. Hier kunt u kijken, vergelijken en natuurlijk kiezen! Indien gewenst kunt u rekenen op professioneel advies van onze medewerkers.

Bestel uw favDraadloze speakersoriete speakers online

U kunt onze apparatuur eenvoudig online bestellen via onze webshop. Wij komen uw bestelling vervolgens gratis bij u thuis afleveren én installeren! Omdat wij beschikken over onze eigen installatieservice, bieden wij een totaalpakket! Dit betekent tevens dat u kunt rekenen op onze service na uw aankoop, bijvoorbeeld wanneer uw product onverhoopt defect is. Heeft u een vraag over onze draadloze speakers of andere producten? Neem dan gerust contact op middels het contactformulier of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

   Contact      Webshop