Background Image

HiFi speakers

Home  /  HiFi speakers

HiFi speakers kopen bij de geluidsspecialist

U bent op zoek naar mogelijkheden om HiFi speakers aan te schaffen? Dan staan wij van iEar – Ultimate Sound and Vision voor u klaar. Wanneer u deze investering gaat doen, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u apparatuur koopt waar u lang plezier van zult hebben. Daarom selecteren wij ons assortiment zorgvuldig en vindt u bij ons enkel topmerken. Denk hierbij aan Sonos, KEF en Loewe.

KijkHiFi speakers, luister en vergelijk

Wij weten als geen ander hoe verschillend de persoonlijke beleving van beeld en geluid kan zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om naar hartenlust gebruik te maken van onze luisterruimtes. Hier kunt u luisteren, rondkijken en vergelijken waardoor u uiteindelijk gemakkelijker een keuze kunt maken. Of het nu gaat om HiFi speakers, een nieuwe televisie, streaming audio of een compleet entertainment systeem, bij iEar te Tilburg slaagt u altijd!

Ruil uw huidige apparatuur in

Het is bij ons tevens mogelijk om uw huidige apparatuur in te ruilen op uw nieuwe aankoop. Wij stellen de waarde vast aan de hand van merk, bouwjaar en serienummer van het apparaat. Neem hiervoor contact met ons op, dan kunnen wij u voorzien van een prijsopgave. Wij vinden dat iedere aankoop in onze winkel bijzonder is en dat merkt u aan onze service! Wij komen uw bestelling namelijk gratis bij u thuis afleveren installeren. Zo weet u zeker dat de apparatuur die u zorgvuldig heeft uitgekozen, ook bij u thuis volledig tot zijn recht komt. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om een passende keuze te maken, dus kom gerust langs bij ons in Tilburg!

   Contact      Webshop