Background Image

HiFi

Home  /  HiFi

Koop uw HiFi installatie bij de geluidsspecialist

Maak kennis met de beeld- en geluidsspecialist uit Tilburg: iEar – Ultimate Sound and Vision! Wij beschikken over maar liefst zes luisterruimtes, twee TV lounges, een streaming island en Custom Install ruimte. In onze HiFi studio kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen home entertainment systeem. Wij geven u de gelegenheid om zelf te beoordelen welke set het beste bij uw smaak aansluit. Met het ultra moderne Nexus Touch Screen kunt u eenvoudig uzelf bedienen en zo de sets beluisteren.

HiFiVoor ieder budget een oplossing

Of u nu op zoek bent naar een versterker, een LED televisie, inbouwluidsprekers, streaming audio of een compleet home theater systeem, u vindt het bij ons! Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen aan een passende HiFi installatie. Dankzij ons ruime assortiment in diverse merken weten wij voor ieder budget een passende oplossing te bieden.

Ervaar onze veelzijdige service!

Wilt u een HiFi installatie aanschaffen? Onze adviseurs staan voor u klaar in Tilburg. Kom dus nu naar onze winkel en ervaar zelf de hoge kwaliteit van onze apparatuur. Als extra service bieden wij gratis aan om uw bestelling thuis af te leveren én te installeren. En mocht uw apparatuur binnen de garantieperiode onverhoopt kapot gaan, dan bieden wij natuurlijk een vervanging aan gedurende de reparatieperiode. Omdat wij beschikken over onze eigen service- en reparatiedienst, kunt u zowel voor als na uw aankoop rekenen op onze uitstekende service.

   Contact      Webshop