Background Image

Inbouw speakers

Home  /  Inbouw speakers

Inbouw speakers van diverse topmerken

Maak kennis met de beeld- en geluidsspecialist uit Tilburg: iEar! Of u nu op zoek bent naar inbouw speakers, een mooie LED televisie of randapparatuur, u treft het allemaal aan in ons assortiment! Dankzij ons ruime aanbod bieden wij voor iedere klant en ieder budget wel een passende oplossing. Daarnaast is een bezoek aan onze winkel absoluut de moeite waard omdat u onze apparatuur onbeperkt kunt testen! Wij beschikken namelijk over maar liefst zes luisterruimtes, twee TV lounges en een streaming island. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen home entertainment systeem. Ook heeft u hier de mogelijkheid om inbouw speakers van diverse merken te vergelijken. Wij bieden namelijk niet alleen Sonos aan, maar ook KEF, Yamaha en Loewe.

Wat betreft inbouw speakers heeft u bij ons de keuze uit diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan:

  • Plafond speakers
  • Wand speakers
  • Speaker stands
  • Satelliet speakers

Inbouw speakersService van aanschaf tot installatie

Wij beschikken over onze eigen installatie- en reparatieservice. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u ook thuis optimaal kunt genieten van uw aankoop. Wij komen gratis uw apparatuur brengen en installeren alles dan direct. Wij van iEar wensen u alvast veel plezier met uw aankoop!

Ontdek zelf onze luisterruimtes

Onze adviseurs staan op dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar in de winkel! Kom dus gerust langs om uw favoriete inbouw speakers te vinden. Het is ook mogelijk om online uw bestelling te plaatsen. Vergeet niet om een kijkje te nemen tussen onze aanbiedingen!

   Contact      Webshop