Background Image

KEF Speakers

Home  /  KEF Speakers

KEF speakers vergelijken in een luxe luisterruimte

Bent u een echte beeld- en geluidliefhebber en houdt u wel van mooie systemen? Dan kunnen wij van iEar u de hand schudden! Met een ruim assortiment aan speakers van KEF, televisies, kabels en andere apparatuur kunnen wij u iedere klant voorzien van een passende oplossing. In onze winkel te Tilburg kunt u zelf kennis komen maken met allerlei topmerken. Wij beschikken namelijk over diverse luisterruimtes en TV lounges waar u zelf het beeld en geluid kunt ervaren. Wij noemen onze winkel ook wel een luxe ‘huiskamer’ die boordevol staat met mooie apparatuur. Uiteraard mag u alles uitproberen en vergelijken. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag!

KEF SpeakersEnkel topmerken in ons assortiment

Naast KEF speakers, bieden wij ook diverse andere topmerken aan. U kunt hierbij denken aan Yamaha, Loewe, Dali en Mission. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat beeld en geluid een persoonlijke belevenis zijn, bieden wij u de gelegenheid om onze apparatuur uit te komen proberen. U kunt dit naar hartenlust combineren met bijvoorbeeld een versterker of cd-speler. Zo weet u zeker dat u ook thuis iedere keer weer geniet van uw eigen combinatie!

Ontdek zelf het mooiste beeld en geluid

Woont u niet in de omgeving van Tilburg? Geen probleem, want al onze producten kunt u gewoon online bestellen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de splinternieuwe KEF speakers? Dit merk biedt niet alleen zeer betaalbare luidsprekers, u profiteert ook van diverse technische hoogstandjes. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder walnoot vinyl, wit hoogglans, zwart vinyl en nog veel meer. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij iEar om het met uw eigen ogen en oren te komen ontdekken.

   Contact      Webshop