Background Image

Streaming audio

Home  /  Streaming audio

Ontdek de mogelijkheden van streaming audio

U bent op zoek naar mogelijkheden om streaming audio te realiseren? Dan bent u bij iEar te Tilburg aan het juiste adres. Tevens kunt u onze producten online bestellen, waarbij u een ruime keuze heeft uit topmerken. Denk hierbij aan Sonos en Bluesound, maar ook Heos behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan zeker even verder.

Streaming audioBeleef het zelf in onze luisterruimtes

Streaming audio is een ware muziekbeleving. Draadloos streamen is dan ook erg populair en biedt een optimaal gebruikersgemak. Er zijn diverse mogelijkheden om streaming audio te realiseren. Dit kunt u zelf ervaren in onze winkel. Wij beschikken namelijk over een aantal luisterruimtes die vol staan met de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunt u eenvoudig uw favoriete merken uittesten en vergelijken. Hier mag iedere klant onbeperkt gebruik van maken en indien gewenst kunnen wij u natuurlijk adviseren. Of het nu om luidsprekers, koptelefoons of LED televisies gaat, wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons altijd slaag! Dankzij ons ruime assortiment in diverse prijsklassen is er namelijk voor ieder wat wils.

 

 

Naast streaming audio, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • A/V-Receivers
  • A/V-Versterkers
  • CD-spelers
  • Tuners
  • Platenspelers
  • Versterkers

Een goede service staat bij iEar – Ultimate Sound and Vision hoog in het vaandel. Daarom kunt u ook na uw aankoop op ons rekenen. Mocht uw apparatuur onverhoopt kapot zijn dan kunt u gebruik maken van onze service- en reparatiedienst. Wij voeren de benodigde reparatie snel en vakkundig uit, zodat u snel weer kunt genieten van uw aanschaf! Ook buiten de garantietermijn kunt u met vrijwel ieder apparaat bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze service of producten? Neem dan gerust contact op!

   Contact      Webshop