Background Image

Thuisbioscoop

Home  /  Thuisbioscoop

Ervaar het mooiste beeld en geluid in onze thuisbioscoop

Bent u een echte liefhebber van home entertainment systemen? Dan zult u uw ogen uitkijken in de thuisbioscoop van iEar te Tilburg! Omdat wij weten dat iedereen een persoonlijke voorkeur heeft, bieden wij de gelegenheid om diverse apparatuur te vergelijken. Met maar liefst zes luisterruimtes, twee TV lounges, een streaming island en een Custom Install ruimte kunnen wij u de ultieme ervaring bieden. U mag hier onbeperkt gebruik van maken en indien gewenst staan wij klaar om u te helpen en adviseren. Of u nu op zoek bent naar versterkers, cd-spelers of luidsprekers, in onze thuisbioscoop bepaalt u zelf waar u naar luistert.

ThuisbioscoopMaak een keuze uit ons ruime aanbod

Uiteraard blijft het niet alleen bij luisteren, want ook het ultieme kijken is voor ieder individu anders. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een perfecte combinatie van beeld en geluid bestaat. In onze luxe thuisbioscoop bieden wij u de gelegenheid om zelf te komen kijken en luisteren. Zo kunt u uiteindelijk een keuze maken waar u compleet achter staat en waar u thuis jarenlang plezier van zult hebben. U bepaalt tenslotte wat het beste klinkt en waar u van geniet!

Wij staan voor u klaar

Wilt u in de praktijk ervaren hoe het mooiste beeld er voor u uit moet zien? U bent van harte welkom bij iEar – Ultimate Sound and Vision, waar alle topapparatuur op u staat te wachten! Wij bieden vele diverse merken aan, waaronder Sonos, Marantz,NAD, Denon, Rotel, Naim en Sony. Voor iedereen is er dus wel een passende oplossing! Heeft u een vraag over onze thuisbioscoop of wilt u meer weten? Neem gerust contact op.

   Contact      Webshop